Φωνητική – Τραγούδι

Μαθήματα τραγουδιού με τον Κώστα Χατζηδημητρίου

Η τεχνική της παραγωγής και της στήριξης της φωνής. Ο βέλτιστος χειρισμός του φωνητικού οργάνου.

Γνωρίστε την τεχνική της φωνητικής, μέσα από εύκολες ατομικές και ομαδικές ασκήσεις. Ελάτε σε επαφή με τα θεμέλια της φωνής σας. Ανακαλύψτε τις δυναμικές του ήχου σας χωρίς πίεση, τις δυνατότητες της αναπνοής χωρίς κούραση, τη δόνηση των χορδών καθώς και την αντήχηση που επιφέρει ο συντονισμός αυτός χωρίς μυικές εντάσεις. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν ασκήσεις στο πιάνο και ρεπερτόριο. Δεν είναι απαραίτητη η γνώση μουσικής.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Κώστας Χατζηδημητρίου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, έχει αποφοιτήσει από τη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, έχει σπουδάσει κλασσικό τραγούδι στα ωδεία Athenaeum και Τέχνης και
Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια με Έλληνες και ξένους καθηγητές τραγουδιού, κίνησης και σύγχρονου χορού, σπούδασε πιάνο και μουσική στη Χ.Ε.Ν. Θεσσαλονίκης και Δασολογία –Φ.Π στο Αριστοτέλειο Π.Θ. Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο , το ΚΘΒΕ, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., και ιδιωτικούς θιάσους πάνω σε έργα Αρχαίου Δράματος , όπως επίσης σύγχρονο Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο με σκηνοθέτες όπως Λ . Βογιατζής, Γ. Κιμούλης, Δ . Χρονόπουλος, Γ . Ρήγας, Μ . Ρέππας, Α . Κόκκινου , Κ . Τσιάνος , Δ . Λιγνάδης , Α . Καλογρίδης , Ε . Γκονζάλες και άλλους.

Έχει πάρει μέρος σε πολυάριθμες παραστάσεις μουσικού θεάτρου με μουσικοχορευτικά σχήματα( Γ . Μαρίνος , Δ . Γαλάνη , Γ . Νταλάρας ) ,έχει εμφανιστεί στον κινηματογράφο και την τηλεόραση και διδάσκει φωνητική.

Praxis de poetica