Πάρτυ

Εναλλακτικά Παιδικά Πάρτυ σ’ έναν χώρο τέχνης, το Πρᾶξις de poetica!

Praxis de poetica DaudaΣτο Πρᾶξις de poetica, δημιουργούμε και οργανώνουμε ξεχωριστά παιδικά πάρτυ με ποιότητα, αισθητική, ζεστασιά και πολύ κέφι. Καλή μουσική, χορός,ομαδικά, μουσικοκινητικά παιχνίδια,θεατρικό παιχνίδι,musical, εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω των τεχνών, προβολές ταινιών με προτζέκτορα, θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο και άλλες δράσεις, προσφέρονται ως επιλογές,ώστε να συνθέσουν ένα μοναδικό και αξέχαστο πάρτυ. Η ομάδα των Πρᾶξις de poetica αποτελείται από καταρτισμένους, έμπειρους εμψυχωτές, παιδαγωγούς, καλλιτέχνες,με κυριότερο χαρισμά τους, την αγάπη τους για τα παιδιά.

 

 

Το Πρᾶξις de poetica διαθέτει μια σκηνή θεάτρου-αίθουσα χορού με ξύλινο πάτωμα, πιάνο και θεατρικά φώτα, το σαλόνι – βιβλιοθήκη, το δωμάτιο με το μπουφέ, την είσοδο γκαλερί και την αυλή. Οι μεγάλοι μπορούν να διαδράσουν με τα παιδιά, ή  αν προτιμούν, μπορούν να έχουν τον δικό τους ξεχωριστό χώρο επικοινωνίας. Η σπιτική ατμόσφαιρα του Πρᾶξις de poetica σε κάνει να αισθάνεσαι, πράγματι, ο οικοδεσπότης του χώρου, με το πλεονέκτημα της προσωπικής σου επιλογής catering.

 

Εναλλακτική αγαπημένη πρόταση του Πρᾶξις de poetica αποτελεί το θεματικό πάρτυ,Soul of Africa, by Dauda Conteh, το οποίο αποτελείται από διαδραστικό εργαστήρι Μουσικοκινητικής –χορού σε παραδοσιακούς Αφρικάνικους ρυθμούς για μικρούς και μεγάλους,  face painting, κοτσιδάκια, live performance με κρουστά και έγχορδα.

 

 

 

Praxis de poetica